İZMİR / BAYRAKLI - Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu

Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu

Adres
ADALET MAH. 1643/29 SK. MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ BLOK NO 10 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
Eğitimin, öğrencilerimize mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Her öğrencinin içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, etkin ve öncü bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :Öğlen
Başlangıç 14:00 - Bitiş 19:40
toplu taşıma
adalet mahallesi